Join the upgraders!
Join the upgraders!

Join the upgraders!

find out how

Upgraders este o comunitate colaborativa, dinamica si eco-friendly de young professionals, orientata catre a transforma lumea intr-un loc mai bun prin intermediul tehnologiei si creativitatii. Citeste mai jos si afla cum poti sa devii si tu un Upgrader.

UPGRADE SOMEONE’S JOB, UPGRADE SOMEONE’S LIFE

Suntem o companie de tehnologie si inovatie – folosim tehnologii de ultima generatie pentru a crea produse software si hardware care sa impacteze vietile utilizatorilor. Suntem Upgraders. Nu cautam sa angajam pe oricine. Si oamenii pe care ni-i dorim nu cauta orice job. De fapt, oamenii pe care ni-i dorim nu cauta doar un job, cauta challenge-uri si ocazii de a schimba lumea prin tehnologie.

Cunosti pe cineva care se incadreaza in categoria asta si, pe deasupra, scrie JS, administreaza aplicatii pe Docker sau isi ajuta echipa sa livreze aplicatii de mare calitate ca si test engineer?

1. Recomanda-ne prietenul respectiv prin Hire Quiz sau printr-un mail pe [email protected]

2. Daca prietenul tau intra in echipa Q, tu devii un Upgrader si primesti bicicleta Pegas custom-made a comunitatii! Citeste regulile programului aici si afla tot ce ai nevoie sa stii pentru a intra in comunitatea de #upgraders.