J2SE fundamentals
J2SE fundamentals

J2SE fundamentals

Un nou training sub egida Aqademy

In cadrul programului Aqademy, QUALITANCE a organizat in perioada aprilie – mai 2011, un nou curs de pregatire profesionala – J2SE Fundamentals – curs ce isi propune initierea participantilor in limbajul de programare JAVA.

Acest training a fost construit astfel incat, la final, cursantii sa detina cunostinte solide si structurate pentru a opera aplicatii precum Eclipse IDE si Java SE Development Kit (JDK) sau pentru a crea si implementa propriile aplicatii J2SE.

Cursul a fost sustinut de Catalin Boja, un trainer cu o experienta vasta in dezvoltarea software, fiind lector in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Trainingul a fost structurat in 3 module, fiecare a cate 2 sesiuni de predare intensiva, la finalul carora s-a realizat o evaluare bidirectionala trainer – cursant.

Feedbackul primit de la cursanti a fost unul favorabil, acestia considerand ca asteptarile profesionale formulate la inceputul cursului au fost atinse intr-un procent de peste 90%, iar aprecierea cursantilor privind utilitatea profesionala a cursului a inregistrat o medie de 4,9 din 5 maxim posibil.