CeBIT 2012
CeBIT 2012

CeBIT 2012

QUALITANCE a participat la inceputul lunii martie la CeBIT, alaturi de cele mai noi inventii, cei mai inovativi creatori de tehnologii si cele mai mari companii de IT. Contextul international in care este organizat targul de IT din Germania ofera o adevarata experienta si o viziune de ansamblu, noua, asupra tendintelor din industrie, inventiilor si produselor, oferindu-ti totodata sansa de a face networking de calitate.

Cu mai mult de 4.200 de companii participante, venite din aproximativ 70 de tari, CeBIT 2012 a acoperit o gama larga de domenii pentru care s-au prezentat o multitudine de solutii si produse noi. De la Cloud Computing, smart networking, solutii pentru internetul mobil la roboti si ecrane smart, toate subiectele in tendinta au fost discutate si prezentate in conferinte, seminarii, expozitii.

Cele mai importante subiecte dezbatute le puteti gasi si voi pe site-ul oficial CeBIT: https://www.cebit.de/en/about-the-trade-show/facts-figures/about-cebit-2012/end-of-show-report-cebit-2012/keynote-trends-of-cebit-2012, iar pentru pasionati si cunoscatori sunt disponibile si cateva prezentari din cadrul conferintelor: https://www.cebit.de/en/about-the-trade-show/programme/cebit-global-conferences/keynote-presentations-2012

Evenimentul anului pentru companiile din domeniul tehnologiei s-a incheiat, si ne-a facut mare placere sa participam, sa cunoastem oameni la fel de pasionati si sa ne intoarcem la birou inspirati si cu noi business lead-uri pentru care sa aplicam ideile Q.

Asteptam cu mare interes CeBIT 2013.