All-Hands 2012
All-Hands 2012

All-Hands 2012

Urmarind unul dintre obiectivele enuntate cu ocazia ultimei intalniri all-hands, acela de a oferi o vizibilitate mai mare asupra a ceea ce se intampla in companie, in iunie am organizat o noua intalnire cu toti colegii. Prima jumatate a anului a fost plina de activitati, iar planurile pentru urmatoarea jumatate de an sunt marete, asadar am considerat oportuna reuniunea tuturor angajatilor si consultantilor QUALITANCE pentru a prezenta statusul companiei si strategia pe termen scurt si mediu.

Fiecare dintre departamente (STQA, SASM, WTAS, HR si Operational) a prezentat statusurile, schimbarile si strategiile pentru perioada urmatoare. Am discutat despre  proiecte interesante, puse deja in aplicare cu rezultate vizibile, precum si despre proiecte indraznete pentru viitor, atat pe plan intern cat si pentru clientii nostri.

Ne mandrim cu parteneriate noi impreuna cu Microsoft si IBM; am contractat proiecte ambitioase pentru clienti noi, iar echipa s-a largit cu oameni specializati pe sapte tehnologii noi despre care vom anunta mai multe detalii in perioada ce urmeaza.

Am profitat de ocazie sa interactionam si sa cunoastem mai bine cei 23 colegi cu care ne-am marit echipa de la inceputul anului, sa prezentam rezultatele financiare in crestere, gradul de indeplinire al obiectivelor propuse la nivel de companie si strategia pentru viitor.

Toate adunate, a fost o intalnire all-hands de succes, cu multe subiecte de impartasit si dezbatut, cu multe promisiuni si planuri de viitor, despre ale caror rezultate va vom povesti cu siguranta dupa all hands-ul viitor.

Sa auzim de bine!